Online Theorie-examens Oefenen

Leren wanneer het jou uitkomt. Dat kan met het Online Theorie leer-en oefenplatform. 

 

Licentie

De licentie geeft je 10 uur onbeperkt toegang tot 500 oefenvragen en 50 theorie-examens. De tijd telt alleen af als je ingelogd bent. Dus als je uitlogt, kan je de volgende dag, week, maand of zelf volgend jaar nog verder.

Gemiddeld zijn leerlingen 5,5 uur ingelogd, dus 10 uur zou ruim voldoende moeten zijn. Maar mocht dit nou niet zo zijn, dan is het heel goedkoop om enkele uren bij te kopen. Met de 500 oefenvragen en 50 examens heb je toegang tot het Beste en Meest Uitgebreide oefenen-en leerplatform van Nederland.

Mobiele Apps

Voorrang oefenen

Kies in welke volgorde het verkeer mag gaan rijden.

Verkeersborden overzicht

Een compleet overzicht van alle verkeersborden met hierbij een omschrijving.

Verkeersborden overzicht Mobiele Apps

Verkeersborden overzicht Mobiele Apps

DYSLECTISCH / KLEURENBLIND / AUDIO ONDERSTEUNING

Ben je dyslectisch? Dan kun je voor je theorie-examen extra tijd aanvragen. Deze optie is er ook bij de oefenexamens. Het programma beschikt tevens over een optie om het lettertype aan te passen voor dyslexie, een optie om de kleurinstellingen te veranderen voor mensen met roodgroenkleurenblindheid en blauwkleurenblindheid en de optie tot audio ondersteuning. Hiermee is dit theorie oefen platform de beste van Nederland.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN OEFENVRAGEN EN EXAMENS?

Je begint met leren via 500 oefenvragen. Na het beantwoorden van een vraag krijg je direct het antwoord. Hierbij staat een uitgebreide uitleg waarom dit het goed antwoord is. Zo leer je dus. Bij een examen krijg je niet direct het antwoord, maar zie je aan het eind of je geslaagd bent, of niet. Ook hier staat er een uitleg bij elke vraag.

Oefenvragen g

Message Us on WhatsApp
x